Qui som

Hiperdecoració sóm l’empresa que t’ofereix sistema d’aïllament tèrmic exterior (SATE) a Girona i Barcelona
Utilitzem GECOL, un referent en el mercat de morters industrials i solucions especialitzades en el segment de la construcció. Integrats en el grup internacional SOPREMA, acumulem una experiència pròxima als 50 anys i disposem de 13 centres de producció repartits al llarg del territori nacional, la qual cosa ens proporciona una enorme capil·laritat, podent estar molt prop dels nostres clients per a assegurar un servei d’excel·lència.
+ 0

ANYS AL TEU COSTAT

0

CENTRES DE PROTECCIÓ

+ 0

REFERÈNCIES

0

CLIENTS ACTIUS

0

CENTRES DE R + D

Els nostres centres estan dotats dels recursos i tecnologia necessària per a produir més de 2.000 referències de productes.

Tots els nostres materials compleixen les exigències del marc normatiu vigent i gaudeixen d’un elevat prestigi en el mercat.

Fora de les nostres fronteres, mantenim operacions i acords comercials que s’estenen a diferents països, amb més de 5.000 clients actius, sent aquests el nostre eix central, ja que tot gira entorn a ells.

Per a GECOL és fonamental qualsevol aspecte relacionat amb la qualitat, formació i recerca, per la qual cosa disposem de 4 centres de R+D, als quals se sumen un equip de professionals per a impartir jornades formatives, demostracions de producte, assistència tècnica i suport en obra als nostres clients.

Estem compromesos amb el medi ambient, per la qual cosa implementem recursos encaminats en aquesta direcció, en la reducció de CO₂, el reciclatge en els processos productius i en acords amb proveïdors locals.

Ens preocupen les persones, el seu benestar social i salut, la igualtat entre gèneres, la concilicación laboral / familiar i el respecte.

La digitalització és una altra de les pedres angulars, sent un procés imparable per a adaptar-nos a la nova realitat tecnològica.